fredag 26 oktober 2007

Trevlig helg!

Pust! Äntligen helg efter en intensiv vecka, som ni kanske märkt på antalet inlägg ( = ett i måndags). Önskar Er en trevlig helg med bilder från vår veranda. Bordet byter skepnad efter tid på året. Denna gång inspirerad av den kommande allhelgonahelgen.


Vit ljung i zinkkruka, fotogenlykta, mosshjärta från Lagerhaus, zinkhjärta från Anna-K inredning i Jönköping samt ängel i betong från Den blyga violen, också i Jönköping.

(Observera den snygga spånskiveväggen i bakgrunden... Märkligt vad man vänjer sig vid saker och blir HEMMABLIND. Det är väl det som får en att stå ut kanske...!)

5 kommentarer:

Randi sa...

Du har verkligen skapat en mysig och stämningsfull miljö! Ängeln ligger hos mig också och vakar. Men jag har inte ett så fint mosshjärta som du har. Och här finns inget Lagerhaus. Får väl ge mig iväg ut i skogen - för det har jag inom räckhåll...*ler*

Ha en skön helg!

Solsjö - Under en vind sa...

Jättefint och stämningsfullt!!! Önskar dig en fortsatt skön helg! Kram!

Lönnergårds Anna sa...

Fina bilder.

Tvättstugan kommer verkligen sist. Vi har renoverat vårt hus utifrån och in uppifrån och ner men tvättstugan ser lika illa ut. MEN nu är det ändring på det, tänk så rena, fina och välstrukna vi ska vara sen *fniss*

Ha en härlig söndag.
Kramar Anna

Handplockat sa...

fiiiina och stämningsfulla bilder

ha en go söndag

Anonym sa...

Oj, så fint du har gjort!..verkligen välkomnande och mysigt! :)