måndag 3 mars 2008

Att börja i fel ände...

Finns det fler därute som liksom jag ofta börjar i fel ände? Som exempel, vår hall har varit "nästa projekt" under två månader nu, men vi har inte riktigt kommit igång. Däremot är redan lampor och krukor till de båda fönstrena som finns på var sin sida av dörren inköpta! Lamporna från House doctor köptes redan i höstas, medan jag gått och sneglat på urnorna på Anna K ett tag, och inte kunde motstå dem till slut! Och jag har redan bestämt att det ska vara plättar i luften i dem! Knäppt...!? Jag vet, man är väl lite skadad!



Om vi nu ska skylla på något att det inte hänt så mycket så finns det flera "små problem" som vi inte är riktigt klara över hur vi ska lösa. Så vi klurar och funderar och bestämmer oss och ångrar oss och funderar igen... Ett grubbleri gäller denna marmoredade panel som sitter i trappan. Nu har vi nog till slut bestämt oss för att försöka ha den kvar, om det inte kostar skjortan att göra i ordning den, då färgen flagnar på en del ställen. Då är frågan vad ska man ha för färg/tapet till? Förslag och tips mottages tacksamt! Mattan i trappan ska givetvis bort och till hallgolvet ligger ett ljusgrått klinkergolv och väntar.


Önskar en bra ny vecka!

Kram

6 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

HI hi...känner igen det där! Jag har ofta också de mindre detaljerna ganska klara! Därav kom mitt första bloggnamn....under vår köksrenovering hade jag massor av fat, hyllor osv som förvarades "Uppe på vinden" tills det fanns ett kök att sätta det i!

Panelen ser fin ut, hoppas att ni kan rädda den! Om den ska vara det centrala får ni ha en enkel och diskret tapet!

Ha det gott, kram!

Anonym sa...

Hej hittade hit av en ren slump! Supermysigt du har det! Kika gärna in på www.trendgruvan.se för inredningsgrejer!

MVH

Fina

Lime sa...

Men nu blev jag så himla full i skratt. Sådär är jag också, hahaha! Innan man ens har börjat tapetsera, riva eller bygga väggar eller vad det nu är man ska göra har jag möblerat och fixat klart i huvudet! och en hel del saker är också inköpta - precis som du skriver.

Jag tror stenhårt på din stil :-)
Ha dé!

Malin sa...

haha, jag är precis likadan.. tittar på krukor och annat pyssel när jag egentligen borde titta i tapetböcker.. :)

Jennyshemochharmoni sa...

Hej! Vilket fantastiskt hus ni verkar ha! *lycka* Det ser stort och fantastiskt ut! Jag kan känna igen det där med att börja i fel ände *fnissar* man vill ju gärna att projekten ska gå snabbt så att man får komma till lulllullet :) Kul med fler som renoverar! Ha en bra dag!

Anonym sa...

Kolla med Trappform i Göteborg vad de skulle ta för en trapprenovering.
De har det mesta inom trappor och räcken.
www.trappform.se

/Jonna