söndag 9 december 2007

Nya dörrar

Helgen har som vanligt gått fort och varit fullspäckad med julfest på fredagen och 30-årsfest på lördagkvällen. Idag har vi haft en lugn och skön hemmadag. På husfronten har det hänt en del också. I fredags fick vi upp våra nya ytterdörrar och och igår lades det golv i TV-rummet.

Här syns de nya pardörrarna, så skönt att de är på plats. De gör mycket på huset tycker jag. Tänk bort den i övrigt ofärdiga verandan och den skavda färgen! Verandan har idag klätts med granris och en ljusslinga. En enkeldörr till groventrén har också satts in. Den är likadan i modellen, men har ett fönster i översta spegeln. Vintern är som synes väldigt grön här, längtar efter snö och en vit jul!
Ha en bra vecka!
(titta här om ni vill se hur det såg innan)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vännen! Dörrarna är verkligen helt rätt, både i stil och kulör. Dessutom är du så duktig på att göra fint, det är de små detaljerna som gör det! Smakfullt och snyggt. Kram

Anonym sa...

Hej hej!
Vad fina dörrarna är! Maken var ju på blixtvisit hos er i går och skvallrade för mig att de nu kommit upp. A trodde tom att det är de dörrarna vi kikat lite på fast det är svårt att se på nu på bild. Hur som helst, jättefina! (Ps.Han hälsar och tackar för hjälpen!) Kram Mia

På Norrgården sa...

Tack snälla ni, ni är så goa! Ja, vi är i stort sett väldigt nöjda. Mia: A kanske nämnde att vi ej är helt nöjda med insidan, så innan ni bestämmer er kan ni ju ta en titt! Kram å ha en bra vecka.

Karin sa...

Hej hej! Kul att du kikade in hos mig. Vilken fin blogg du har och Nordgården ser verkligen härlig ut. Kul med den nya dörren! Vilken skillnad! Ha en fin vecka. Kram Karin

n o r d i n g å r d e n sa...

Helt underbart vackert hus du har, och verandan! Oj, oj, så fint!! DEn rätta gammeladags känslan till max! Kul att du gillar Gruvgatan, det gör jag med, jag jobbar nämligen extra där ibland och tycks minnas det där köpet av Vintagelapmporna ( Pssst...inget jag basunerar ut på bloggen i övrigt..) : )
Ljuvlig butik med mycket vackert!! Men du har ett sagolikt vackert hem måste jag säga!! Mari.

Malin sa...

Så fina dörrarna blev! Jag satte in liknande pardörrar i min "fin"-entre förra sommaren. Huset blev inte sig likt på ett positivt sätt! :) Och med dessa små detaljerna som aldrig blir klara. Jag ska verkligen göra dom klart innan jag börjar med nästa projekt. Det nya projektet får bli min belöning när jag blir klar med allt annat. ;)

"M" sa...

Å vad fint...älskar pardörrar...passar perfekt där ju...kram

Maria sa...

Så fint! Måste kännas skönt när alla bitar faller på plats! Kram

Hem och Lycka sa...

Det blev ju underbart fint! Precis ett sådant hus jag skulle vilja bo i! kram

an angel at my table sa...

Ert hus ser helt fantastiskt ut! Vilken dröm att ha ett sådant hus att inreda. Dörrarna är jätte fina!