torsdag 9 augusti 2007

"Light-makeover" i lekstugan

I början av sommaren fick lekstugan hos oss en "light-makeover". Som att man inte har nog med projekt i det stora huset, men lekstugan kändes lite mer överkomlig... Lekstugan har både jag själv, syster och äldre kusin lekt i som små och är gjord av våran morfar. Den har nog i alla fall 40 år på nacken! Lekstugan är uppskattad och brukar användas flitigt av såväl syskonbarn som vännernas barn.
Jag hade nån vision om en sandfri lekstuga, men fick nog inse att jag fick lägga ner den ganska snart... Inte så lätt när man har en sandlåda som närmsta granne, och vad ska man annars ha som tårta om man inte får göra sandtårta?

Små bord och stolar fanns i lekstugan liksom köpdisken, gjord av gamla sockerlådor. De nedersta var redan målade, så de fick ett lager med griffeltavelfärg. Gamla leksaker som docksäng, dockor, spis m.m fanns också kvar sen tidigare. Tyger till gardiner, täcke och tavla kommer från IKEA liksom bricka, burkar, plastmuggar och blomlådan. Plastväxten i fönstret kommer från Sia och brevlådan från Bruka Design.

Inga kommentarer: